Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


konyhabútor 01

Modern stílusú konyhabútor. Mérete 480x220 cm + pult rész 120 cm  A bútor cseresznyére pácolt bükk alapanyagból készült. Az anyagok megválasztásánál, a modern hatás érdekében, figyelembe vettük a bükk viszonylag homogén rajzolatát. Ezt a hatás a jól választott bútorajtófogantyúkkal valamint az inox beépíthető készülékekkel és a párkányról benyúló inox lámpákkal tovább fokozható.

100_0003.jpg 

 A sík felületeket a viszonylag egyszerű kialakítású keretes ajtó, az élek kismértékű letörése (fózolása)valamint  a bútorelelmek méretbeli különbözősége teszi változatosabbá a bútor megjelenését. Az ajtólapok valamint a látszó oldalak és az élek kialakítása nagymértékben meghatározza a bútorunk küllemét. Ezért az apró részletek megfelelő kidolgozására ill. kialakítására nagy figyelmet kell fordítani. Végülis talán ez az a helyiség ahol a család a legtöbb időt eltölti.

A kinyúló pult és a fölötte elhelyezett világítással ("spotlámpa") felszerelt párkány az esztétikus megjelenésen kívül térelválasztó szerepet tölthet be, és a pult praktikus megoldás lehet az ebéd talalásakor is.

100_0009.jpg

Különböző, konyhabútorba épített kihúzható rácsok segítik a tárolási lehetőségek optimális kihasználását. A rácsok több  méretben léteznek. A pult alá 15 cm szélességű szekrénybe építhető kosárpolcoktól a 200 cm magasságú kamraszekrény kialakítását lehetővé tévő vasalatokig.  

100_0019.jpg

0018.jpg          

100_0024.jpg